</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Portalul calculatorvenituri.ro a depasit pragul de un milion de calcule

by Mihaela Colesnic , 03 iun 2018
Portalul calculatorvenituri.ro a depasit pragul de un milion de calcule

Portalul www.calculatorvenituri.ro, un produs marca Romanian Software, a depasit recent pragul de un milion de calcule, realizate de cei peste 8.600 de utilizatori inregistrati ai site-ului, precum si de vizitatorii fara cont. Portalul este pus in mod gratuit la dispozitia publicului larg, pentru a veni in sprijinul specialistilor in resurse umane, al managerilor, persoanelor fizice individuale, dar si micilor antreprenori.

“Suntem bucurosi ca in doar doi ani de la lansare am depasit un milion de calcule efectuate pe portalul calculatorvenituri.ro. Am observat ca cei mai multi utilizatori folosesc site-ul pentru calculele salariale, acestea putand fi efectuate in functie de multe criterii, de exemplu beneficiile acordate, fiind o modalitate de verificare lunara a sumelor ce urmeaza sa fie primite de catre salariati”, a declarat Victor Dragomirescu, Director General Romanian Software.

O alta functionalitate utila a portalului este comparatorul de venituri, ce permite utilizatorilor sa determine in timp real pentru orice angajat sau colaborator pe care il au care este nivelul salariului brut, al celui net, sa calculeze veniturile pentru contractele pe PFA, pentru persoanele platite prin drepturi de autor, mandate de director sau administrator, totul realizandu-se in oglinda. Astfel, se pot face comparatii intre tipurile de remunerare si se pot lua decizii referitoare la modalitatea de colaborare cu diferite persoane fizice.

In plus, anul acesta, in contextul “revolutiei fiscale”, www.calculatorvenituri.ro a fost un instrument foarte util specialistilor in salarizare, dar si a angajatilor, prin functionalitatea comparator venituri, permitand acestora sa vada efectele schimbarii legislative asupra veniturilor obtinute de catre angajati sau colaboratori sub diverse forme de remunerare.

“Deoarece de la inceputul anului s-a produs un numar record de modificari in legislatia fiscala, lucram la dezvoltarea unei platforme de informare a utilizatorilor nostri cu privire la modificarile cu impact in procesele de salarizare si administrare de personal. Astfel, vom publicata buletine informative pentru fiecare modificare relevanta. Prin aceste informari, ne propunem sa educam publicul larg asupra legislatiei in vigoare si sa crestem increderea utilizatorilor nostri in noi si in serviciile pe care le prestam. Oricine este interesat sa primeasca aceste informatii se poate inscrie gratuit la buletinul informativ pe www.calculatorvenituri.roa declarat Mihaela Colesnic, Product Manager calculatorvenituri.ro.

Portalul www.calculatorvenituri.ro a fost lansat in anul 2016 si are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata de Romanian Software, pentru a putea face oricand calcule avansate, de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Atat varianta mobila, cat si cea online sunt foarte utile intrucat ii ajuta pe utilizatori sa adopte rapid decizii privind negocierile salariale, sa optimizeze bugetele de beneficii si sa analizeze comparativ costurile cu diverse structuri de remunerare: salarii, drepturi de autor, PFA sau venituri din alte surse.

Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania. Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management), care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de HR si reducerea muncii repetitive, prin automatizarea si optimizarea proceselor de HR. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide