</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Plata impozit an incheiat.

Venituri salariale 26 oct 2021
Buna seara, se mai poate platii impozitul din alte surse de venit pe anul 2019. Daca da,prin ce modalitate?
 • Calculator Venituri 28 oct 2021

  Buna ziua,

  Mai jos va detaliem modalitatea in care se declara acest impozit pe venit pentru persoanele fizice:

  Declaraţia unica se completeaza şi sedepune de catre persoanele fizice care realizeaza, individual sau intr-o formade asociere, venituri/pierderi din Romania sau/şi din strainatate, caredatoreaza impozit pe venit şi contribuţii sociale obligatorii, potrivitprevederilor Codului fiscal.

  Daca constatati erori/neconcordantein declaratia unica depusa trebuie sa depuneti o declarative rectificativa.

  Declaraţia rectificativa se intocmeşte pe acelaşiformular, bifandu-se cu X casuţele aflate pe prima pagina a formularului(capitolul I “Date privind impozitul pe veniturile realizate şi contribuţiilesociale datorate in anul 2018” şi/sau capitolul II “Date privind impozitul peveniturile estimate/norma de venit a se realiza in Romania şi contribuţiilesociale datorate in anul 2019”, dupa caz).

  Declaraţia rectificativa se completeazainscriindu-se toate datele şi informaţiile prevazute in capitolul supusrectificarii, inclusiv cele care nu difera faţa de declaraţia iniţiala. Larectificarea declaratiei se vor avea in vedere urmatoarele: – declaratiainitiala este declaratia care nu are nicio bifa de rectificativa selectata; –este permisa depunerea unei singure declaratii initiale; – declaratiarectificativa este declaratia cu cel putin o bifa de rectificativa selectata(la capitolul I sau capitolul II sau la ambele capitole); – o declaratierectificativa care rectifica ambele capitole (capitolul I si capitolul II)trebuie sa aiba ambele bife de rectificare selectate.

  Speram ca va sunt de folos informatiile transmise!

  O zi placuta!

  Echipa calculatorvenituri.ro


Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide