</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

persoana fizica - "mama"

Venituri salariale 12 apr 2019
poate o persoana fizica cu venituri declarate, impozitate si achitate (7 ani din agricultura) sa beneficieze de CCC?
 • Calculator Venituri 30 apr 2019

  Buna ziua,


  Conform Ordonantei de Urgenta 111/2010 privind concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului, persoanele care, in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului, au realizat timp de cel putin 12 luni venituri din salarii si asimilate salariilor, venituri din activitati independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuala venituri din activitati agricole, silvicultura si piscicultura, supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, beneficiaza de concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani, in cazul copilului cu handicap, precum si de o indemnizatie lunara.

  Avand in vedere cele de mai sus, consideram ca puteti beneficia de concediu si indemnizatie in situatia in care ati obtinut cel putin 12 luni venituri din agricultura supuse impozitului pe venit.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa,

  Echipa calculatorvenituri.ro


Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide