</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Pentru indemnizatia de crestere a copilului se ia in calcul si salariul si veniturile generate de un pfa?

Venituri salariale 28 nov 2021
Pentru indemnizatia de crestere a copilului se ia in calcul si salariul si veniturile generate de un pfa? Pfa-ul trebuie sa aiba o anumita vechime?
 • Calculator Venituri 02 dec 2021

  In cazul veniturilor din activitati independente, la stabilirea cuantumului indemnizatiei pentru cresterea copilului se iau in calcul veniturile inscrise in actele doveditoare impartite la numarul de luni in care s-au realizat acestea. Indemnizatia se calculeaza prin aplicarea cotei de 85% asupra bazei de calcul determinata ca mediaveniturilor lunare nete realizate in ultimele 12 luni din ultimii 2ani anteriori datei nasterii copilului.

  Constituireaperioadei de 12 luni se stabileste, dupa cum urmeaza:

  a) din 12 luni consecutive, in cazul in care in aceasta perioada se realizeaza faraintrerupere venituri supuse impozitului

  b) din 12 luni succesive, in care sunt indeplinite conditiile de acordare, in cazul incare in perioada de 2 ani realizarea veniturilor supuse impozitului s-au produs cu intreruperi.

  In baza de calcul a indemnizatiei se ia in calcul si luna nasterii copilului.

  Utilizeaza platforma calcualtorvenituri.ro si determina rapid cuantumul indemnizatieitale aici.

   

  O zi frumoasa!

  Echipa calculatorivenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide