</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Pentru efectuarea 1 zi de concediu odihna, la cerere, am fost refuzata in conditia in care zile de CO mai am si am fost pontata nemotivat.

Concedii 13 dec 2019
Concediu de odihna
 • Maria Ciudin 13 dec 2019

  Buna ziua,

  Art. 148 din Codul Muncii prevede ca efectuarea concediului de odihna se realizeaza in baza unei programari colective sau individuale stabilite de angajator cu consultarea sindicatului sau, dupa caz, a reprezentantilor salariatilor, pentru programarea colectiva sau cu consultarea salariatului, pentru programarea individuala. Programarea se face pana la sfarsitul anului calendaristic pentru anul urmator.

  In cadrul perioadelor de concediu stabilite conform programarii individuale sau colective, salariatul poate solicita efectuarea concediului cu cel putin 60 de zile anterioare efectuarii acestuia.

  Mai mult decat atat, angajatorul poate refuza efectuarea concediului de odihna in afara perioadei programate, astfel ca salariatul trebuie sa respecte programarea colectiva sau individuala.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide