</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

pentru a beneficia de concediu crestere copil se poate plati contributia la casa de pensii pentru a fi considerata perioada asimilata

Concedii 22 nov 2019
am lucrat 8 luni si mai am nevoie de 4 luni, urmand sa nasc in iunie 2020, sau trebuie sa ma angajez pentru a beneficia de concediu.
 • Maria Ciudin 22 nov 2019

  Buna ziua,

  Potrivit Ordinului nr. 1474/2011 pentru aplicarea Instructiunilor de aplicare a unor prevederi din Normele metodologice de aplicare a Ordonantei de Urgenta nr. 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copilului, pentru acordarea indemnizatiei nu are relevanta plata contributiilor de asigurari sociale. 

  Singura modalitate de a beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului este realizarea de venituri supuse impozitului sau aflarea in una din perioadele asimilate enumerate la art. 2 alin. (5) din Ordonanta de Urgenta nr. 111/2010. 

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide