</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Noile documente pentru subventionarea indemnizatiei de somaj tehnic pot fi depuse prin platforma aici.gov.ro

by Maria Ciudin , 15 iul 2020 Legislatia muncii / COVID-19
Noile documente pentru subventionarea indemnizatiei de somaj tehnic pot fi depuse prin platforma aici.gov.ro

De astazi, 15 iulie 2020, angajatorii pot depune documentele necesare pentru obtinerea indemnizatiei de somaj tehnic din bugetul asigurarilor pentru somaj din luna iunie prin platforma aici.gov.ro.

Reamintim faptul ca, pe data de 1 iulie 2020 au fost actualizate documentele pe care angajatorii trebuie sa le transmita Agentiei pentru Plati si Inspectie Sociala. Din aceste motive, platforma pusa la dispozitie de Guvernul Romaniei s-a aflat in mentenanta, pentru implementarea modificarilor legislative.

Descarca aici documentele necesare pentru subventionarea indemnizatiei de somaj tehnic!

Astfel, documentele necesare pentru obtinerea somajului tehnic, vor fi transmise, incepand de astazi, 15 iulie 2020, prin Registratura electronica pusa la dispozitie de Guvernul Romaniei prin Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei, https://aici.gov.ro/home.

Cererea, declaratia pe propria raspundere si lista salariatilor care beneficiaza de subventie pot fi editate in format inteligent pentru a ajuta angajatorii sa calculeze indemnizatia solicitata, fiind necesara semnatura electronica sau olografa a reprezentantului angajatorului.

Sursa foto: unsplash.com

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide