</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Noi valori pentru tichetul de masa si tichetul de cresa

Noi valori pentru tichetul de masa si tichetul de cresa

Incepand cu luna mai 2018, se stabilesc noi valori ale tichetelor de masa si tichetelor de cresa, conform prevederilor Ordinului 1618/2018 si Ordinului 1619/2018 publicate ieri în Monitorul Oficial.

 Astfel, valoarea maxima a unui tichet de masa nu poate depasi suma de 15,18 lei, o crestere cu 0,09 bani fata de 15,09 lei cat a fost pana in luna aprilie, inclusiv.

 Regasiti aici detalii referitoare la modalitatea/conditiile de acordare si tratamentul fiscal al acestora

Referitor la tichetele de cresa, valoarea acestora a crescut cu 10 lei de la 440 lei la 450 lei, incepand cu luna mai 2018. Fata de tichetele de masa, tichetele de cresa nu au mai inregistrat o modificare din luna noiembrie 2014.

 Regasiti aici detalii referitoare la modalitatea/conditiile de acordare si tratamentul fiscal al acestora

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide