</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Modificari privind Clasificarea ocupatiilor din Romania

by Mihaela Colesnic, 27 iul 2018
Modificari privind Clasificarea ocupatiilor din Romania

Pe pagina de internet a Ministerului Muncii si Justitiei Sociale a fost publicat Ordinul privind modificarea si completarea Clasificarii ocupatiilor din Romania – nivel de ocupatie (sase caractere), aprobata prin Ordinul ministrului muncii, familiei si protectiei sociale si al presedintelui Institutului National de Statistica nr. 1832/856/2011. Acest ordin este un proiect publicat pe site in dezbatere publica, asadar nu se aplica pana publicarea variantei finale in Monitorul Oficial.

Art. 1 al Ordinului propus de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale modifica si completeaza Clasificarea Ocupatiilor din Romania prin anexa parte integranta la prezentul proiect normativ. Astfel, sunt introduse 18 noi ocupatii (vezi aici lista noilor ocupatii), alaturi de codurile aferente. De asemenea, anexa mai mentioneaza si faptul ca ocupatia “clasificator carcase” din grupa de baza “Consultanti in agricultura, silvicultura si pescuit” se muta in grupa de baza “Tehnicieni in domeniul agriculturii”.

Fiind in dezbatere publica, Ministerul Muncii si Justitiei Sociale precizeaza ca propunerile, sugestiile si opiniile cu privire la acest proiect pot fi trimise pe adresa de e-mail  dezbateri@mmuncii.gov.ro, in termen de 10 zile calendaristice de la publicarea acestuia pe site, respectiv 26.07.2018 – 04.08.2018.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide