</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Modificarea plafonului venitului brut aferent scutirii de la plata contributiilor sociale si a impozitului pe venit

Modificarea plafonului venitului brut aferent scutirii de la plata contributiilor sociale si a impozitului pe venit

In Monitorul Oficial nr 608 din 28 iunie 2024 a fost publicata Ordonanta de urgenta nr. 87/2024privind modificarea unor acte normative in domeniul e-Transport, e-TVA si e-Factura, precum si pentru reglementarea unor masuri fiscal-bugetare.

Astfel, incepând cu veniturile din salarii si asimilate salariilor aferente lunii iulie 2024, in venitul brut astfel cum este definit la art. 76alin. (1)-(3)din Legeanr. 227/2015privind Codul fiscal, cu modificarile si completările ulterioare, care se ia in calcul la stabilirea plafonului lunar de 4.000 lei inclusiv, prevazut laart. LXXIIIdin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 115/2023, cu modificarile si completarile ulterioare, nu se include contravaloarea tichetelor de masa, respectiv indemnizatia de hrana, dupa caz, acordate potrivit legii, pentru perioada iulie-decembrie 2024.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide