</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Ma incadrez pentru indemnizatie daca Anglia a iesit din UE?

Venituri salariale 19 nov 2021
Am lucrat 5 ani in Anglia cu contract de munca incheiat in Februarie 2021 cand m-am si reintors in tara, din Februarie am continuat sa lucrez online in Anglia ca PFA, intentionez sa fac un bebe si sa nasc prin Septembrie 2022, cum Anglia a iesit din UE, mai am dreptul la indemnizatie in Romania?
 • Calculator Venituri 25 nov 2021

  Buna ziua,

  O.U.G. nr. 111/2010 prevede ca in vederea acordarii indemnizatiei pentru cresterea copilului, persoanele care au realizat activitati profesionale in statele membre ale UE sau in alte state care aplica prevederile Regulamentului nr. 883/2004 al şi ale Regulamentului nr. 987/2009 beneficiaza de totalizarea perioadelor de activitate realizate in aceste state in condiţiile prevazute de acesta.

  Astfel, daca ati desfasurat activitati profesionale in altestate care aplica prevederile Regulamentului nr. 883/2004 al şi aleRegulamentului nr. 987/2009 si  puteti justifica acest lucru prin documente suport, ati beneficia in Romania de totalizarea perioadelor de activitate in scopul de a obtine de indemnizatia de crestere a copilului.  Veti putea indeplini astfel conditia referitoare la stagiul de cotizare.

  Cu titlu exemplificativ, printre documentele necesare s-ar putea numara: contractul individual de munca tradus si legalizat atestand perioada de activitate, certificat emis de autoritati privind impozitului datorat si platit in perioada de activitate de referinta etc.

  Pentru un raspuns sigur cel mai bine ar fi sa va adresati Agentiei Judetene de Plati si Inspectie Sociala de care apartineti.  O zi frumoasa!
  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide