</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Indemnizatia crestere copil se acorda timp de 2 ani de la depunere dosar sau de la nastere copil ?

Venituri salariale 05 sept 2019
Perioada acordare indemnizatie crestere copil
 • Maria Ciudin 09 sept 2019

  Buna ziua,

  In situatia in care persoana a efectuat concediul de maternitate (minim 42 de zile dupa nasterea copilului), poate beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului incepand cu ziua urmatoare celei in care inceteaza concediul de maternitate, dar nu mai devreme de ziua a 43-a de la nasterea copilului. In aceasta situatie, trebuie indeplinita conditia ca dosarul sa fie depus in termen de 60 de zile lucratoare de la data nasterii copilului.

  Daca nu sunt indeplinite conditiile pentru acordarea concediului de maternitate, persoana poate beneficia de indemnizatie incepand cu data nasterii copilului, daca cererea este depusa in termen de 60 de zile lucratoare de la acea data.

  Daca a fost depasit termenul de 60 de zile prevazut de lege, indemnizatia pentru cresterea copilului se acorda din momentul depunerii cererii.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide