</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Incepand cu data de 10 aprilie va fi disponibila o noua versiune a aplicatiei Revisal

Incepand cu data de 10 aprilie va fi disponibila o noua versiune a aplicatiei Revisal

Potrivit anunțului făcut de Inspecția Muncii, începând cu data de 10 aprilie 2023, va fi disponibilă o nouă versiune a aplicației Revisal, 6.0.9. După această dată, transmiterea registrului va putea fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunile 6.0.8/6.0.9 ale aplicației Revisal. Angajatorii care în prezent utilizează versiunea Revisal 5.0.8, nu vor putea transmite.

Potrivit informării transmise de Inspecția Muncii principalele noutăți aduse prin noua aplicație Revisal sunt:

- posibilitatea de înregistrare a oricăror contracte suspendate, indiferent de normă (respectând temeiurile și regulile de suspendare), sau a oricaror contracte active cu normă întreagă, pentru un angajat, acoperind următoarele scenarii:

  • toate contractele unui angajat pot fi cu normă întreagă și suspendate;
  • un contract cu normă întreagă poate fi activ, restul contractelor, indiferent de norma și de numărul lor, pot fi suspendate;
  • un angajat poate să aibă un singur contract cu normă întreaga la același angajator;
  • un angajat poate să aibă mai multe contracte active cu normă întreagă la angajatori diferiți, cu respectarea prevederilor legale.

- raportul per salariat evidențiază reactivarea înregistrată în istoricul contractului, iar această operațiune nu este ignorată în cadrul mecanismului de constituire a intervalelor de vechime;

- actualizarea nomenclatorului coduri COR: coduri modificate, denumiri modificate, ocupații noi, 66 de coduri eliminate

- actualizarea nomenclatorului naționalitate pentru Marea Britanie, în privința cetățeniei pentru salariații activi și angajatori persoane fizice ce provin din Marea Britanie.

Lucrările de mentenanță necesare actualizării versiunii sunt programate în perioada 07.04.2023 ora 14:00 - 08.04.2023 ora 14:00, interval în care portalul REGES pentru transmiterea on-line a registrului general de evidență a salariaților va fi indisponibil.

Pentru actualizarea aplicației Revisal de către angajatori, este recomandat să se urmăreasca instrucțiunile cuprinse în 𝐺ℎ𝑖𝑑𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑖𝑛𝑠𝑡𝑎𝑙𝑎𝑟𝑒 𝑠𝑖 𝑢𝑡𝑖𝑙𝑖𝑧𝑎𝑟𝑒, ce urmează să fie publicate ulterior efectuării lucrărilor de mentenență aici: https://www.inspectiamuncii.ro/reges

Pentru securitatea datelor, este indicat ca, înainte de orice operaţiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicaţiei Revisal, să se efectueze o copie de siguranță a bazei de date.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide