</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

In cat timp de la incetarea contractului de munca ( dupa concediul de maternitate) se depun actele pt indemnizatia de crestere copli?

Venituri salariale 18 oct 2019
 • Maria Ciudin 28 oct 2019

  Buna ziua,

  Conform Ordonantei de Urgenta nr. 111/2010, dreptul la indemnizatia lunara pentru cresterea copilului se acorda incepand cu ziua urmatoare celei in care inceteaza, conform legii, concediul de maternitate, daca cererea este depusa in termen de 60 de zile lucratoare de la acea data. Asadar, dosarul pentru acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului se depune in termen de 60 de zile lucratoare de la finalizarea concediului de maternitate. Indemnizatia se va acorda incepand cu ziua urmatoare celei in care inceteaza concediul de maternitate.

  Dosarul poate fi depus si peste acest termen de 60 de zile lucratoare de la incetarea concediului de maternitate, dar indemnizatia vi se va acorda de la data depunerii cererii si nu din momentul incetarii concediului de maternitate.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide