</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

In aceste conditii beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului?

Venituri salariale 30 iun 2019
Buna ziua! Am terminat facultatea in septembrie 2018, la zi, in noiembrie 2018 am sustinut examenul de rezidentiat, in urma caruia am semnat un contract de munca pe perioada nedeterminata incepand cu 1 ianuarie 2019, iar in septembrie ar trebui sa nasc. Cum se calculeaza indemnizatia in cazul asta?
 • Calculator Venituri 01 iul 2019

  Buna ziua,

   

  Puteti beneficia de indemnizatie de crestere a copilului daca in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului ati realizat timp de cel putin 12 luni venituri supuse impozitului, potrivit Codului Fiscal. Aceste 12 luni se pot constitui, integral sau partial, din stagii asimilate, in acest caz, celor 9 luni lucrate din anul 2019 li se va adauga si perioada septembrie-decembrie 2018 (conform art. 2 alin. 5 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 111/2010,lit. v, beneficiaza de indemnizatie si persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre absolvirea cursurilor de zi ale invatamantului medical superior, organizat potrivit legii, cu examen de licenta organizat in prima sesiune, si inceperea primului rezidentiat dupa absolvire).

   

  Pentru stabilirea nivelului indemnizatiei de crestere a copilului se vor aduna veniturile din perioada lucrata, cat si cele din perioada asimilata, adica salariul minim pe economie in vigoare in lunile respective.


  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.


  O zi frumoasa,

  Echipa calculatorvenituri.ro


Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide