</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Imi puteti spune, va rog,daca incheierea unui CIM,pe o luna,anuleaza contractul pe care noi,pers fizice,il incheiem cu CASMB pt concedii?

PFA 29 nov 2019
Concediu prenatal si lauzie
 • Maria Ciudin 03 dec 2019

  Buna ziua,

  Potrivit Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei de Urgenta nr. 158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate, contractul de asigurare inceteaza la data la care asiguratul se incadreaza in una din situatiile enumerate la art. 1 din Ordonanta de Urgenta nr. 158/2005. Astfel, contractul de asigurare pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate va inceta in cazul in care persoana realizeaza venituri din desfasurarea unei activitati in baza unui contract individual de munca, raport de serviciu, act de detasare sau alt statut special prevazut de lege, precum si alte venituri asimilate salariilor, ori beneficiaza de indemnizatie de somaj.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro 

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide