</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

DIFERENTELE FAC DIFERENTA

Ce este comparatorul de venituri?

Comparatorul de venituri este un instrument care iti permite in cativa pasi simpli sa compari salariul tau de dinaintea “revolutiei fiscale” cu salariul actual. Vezi dintr-o privire diferentele!

In plus poti compara diverse alte forme de remuneratie (venituri din salariu, venituri din mandat de director sau administrator, venituri din drepturi de autor, PFA sau alte surse de venituri)

Cerinte minimale

Trebuie sa fii conectat. E simplu, te poti conecta si cu contul de Facebook!

Pentru a putea face o comparatie de calcule, in pagina de start a site-ului calculatorvenituri.ro, in sectiunea Calcule anterioare (daca acesta exista) trebuie sa aveti cel putin 2 calculatii efectuate anteriormente (vezi figura de mai jos)


Nota: Pentru a putea vedea sectiunea Calcule anterioare trebuie sa fi efectuat cel putin un calcul in trecut

Cum se face o comparatie?

Navigati la sectiunea Calcule Anterioare din pagina de start. Folositi operatia de drag & drop ca in videoclipul de mai jos, pentru a adauga in comparator cardurile pe care doriti sa le comparati.

In cazul in care aveti mai multe carduri de calculatii iar cele pe care doriti sa le comparati sunt situate mai jos in pagina, operatia de drag & drop nu mai este foarte practica. Si atunci va recomandam sa folositi comanda COMPARA disponibila pe fiecare card de calculatie, ca in videoclipul de mai jos:

In cazul in care va razganditi asupra unei calculatii si doriti sa nu o mai includeti intr-o comparatie, o puteti elimina din slotul de comparatie folosind butonul x ca in videoclipul de mai jos:

Pentru a efectua comparatia propriu-zisa, odata ce aveti doua carduri de calculatie in comparator, efectuati click pe butonul rotund Compara, ca in videoclipul de mai jos:

Ce contine o comparatie?

Vezi mai jos ce elemente contine comparatorul de venituri:

  • 1 elementele principale ale celor doua calculatii si valorile acestora:
    • 1.1 diferentele in lei si procentuale dintre cele doua calculatii
    • 1.2 comenzile what if (vezi aici cum functioneaza aceste comenzi)
  • 2 reprezentarea grafica a comparatiei

Scenarii de tipul "what if"

Modifica printr-un singur click o calculatie astfel incat brutul, netul sau costurile totale ale acesteia sa fie egale cu ale celeilalte calculatii.

In plus, poti afla printr-un singur click care este prima bruta ce trebuie oferita in 2018 pentru a pastra acelasi net ca in 2017. Vezi mai jos cum.

Inversare calculatii

Diferentele sunt calculate intotdeauna prin scaderea valorilor primului card din valorile celui de-al doilea card. Poti sa inversezi calculatiile cu un singur click. Vezi mai jos cum.

Incorporeaza o calculatie intr-un articol

Afla cum poti incorpora o calculatie intr-un articol din website-ul tau in video-ul de mai jos:

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide