</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Guvernul a prelungit starea de alerta pentru inca 30 de zile

by Cristina Tanase , 10 sept 2021 COVID-19
Guvernul a prelungit  starea de alerta pentru inca 30 de zile

În data de 09.09.2021, a fost publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.866/09.11.2021, Hotărârea de Guvern cu privire la prelungirea stării de alertă pentru încă 30 de zile pe întreg teritoriul țării, începand cu dată de 10 septembrie 2021.

Motivația prelungirii stării de alertă este aceea de a se menține măsurile de prevenire și control a infecțiilor generate de virusul SARS-CoV-2.

Documentul stabilește măsurile care se aplică pe teritoriul întregii țări în următoarea lună, în funcție de incidența înregistrată în fiecare localitate.

Autoritățile nu au impus alte restricții la nivel național pentru moment.

România a intrat în stare de alertă în dată de 15 mai 2020, iar de atunci măsură s-a prelungit lunar.

Vezi aici cum poti digitaliza activitatea de aministrare a resurselor umane pe durata starii de alerta.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide