</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Forma actualizata a documentelor pentru indemnizatia persoanelor a caror activitate sportiva a fost suspendata din initiativa structurii sportive

by Alina Chirila , 21 dec 2020 COVID-19
Forma actualizata a documentelor pentru indemnizatia persoanelor a caror activitate sportiva a fost suspendata din initiativa structurii sportive

Ordinul nr. 1708/1531/2020 pentru modificarea anexei la Ordinul ministrului muncii si protectiei sociale si al ministrului tineretului si sportului nr. 742/493/2020 privind aprobarea modelului documentelor prevazute la art. XV alin. (2) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 30/2020 pentru modificarea si completarea unor acte normative, precum si pentru stabilirea unor masuri in domeniul protectiei sociale in contextul situatiei epidemiologice determinate de raspandirea coronavirusului SARS-CoV-2, cu modificarile si completarile aduse prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 32/2020 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 30/2020 pentru modificarea si completarea unor acte normative, precum si pentru stabilirea unor masuri in domeniul protectiei sociale in contextul situatiei epidemiologice determinate de raspandirea coronavirusului SARS-CoV-2 si pentru stabilirea unor masuri suplimentare de protectie sociala a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea Inr. 1207 din 10 decembrie 2020.

Actul normativ modifica documentele prevazute la art. XValin. (2)din OUG nr. 30/2020, care se depun pentru obtinerea indemnizatiei de 75% din drepturile in bani aferente contraprestatiei activitatii sportive, dar nu mai mult de 75% din castigul salarial mediu brut, pentru persoanele a caror activitate sportiva a fost suspendata din initiativa structurii sportive,.

Documentele utilizate incepand cu drepturile aferente lunii noiembrie 2020 pot fi descarcate aici:

Depunerea documentelor catre ANPIS pe www.aici.gov.ro pentru solicitarea indemnizatiei potrivit O.U.G. nr. 30/2020, cu modificarile si completarile ulterioare, pe luna noiembrie s-a incheiat.

Amintim ca, potrivit art. I din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 211/2020, prevederile art. XV din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 30/2020, se acorda pana la 30 iunie 2021, pentru toate domeniile de activitate prevazute de Legea nr. 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificarile si completarile ulterioare.
Prevederile actelor normative care cuprind dispozitii ce privesc aplicarea prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 30/2020, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 59/2020, cu completarile ulterioare, se aplica in continuare, pe toata perioada prevazuta mai sus.

Sursa foto: unsplash.com

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide