</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Eliminarea platii majorate a contributiilor sociale datorate pe veniturile din salarii din 2020

by Maria Ciudin , 31 dec 2019 Venituri salariale
Eliminarea platii majorate a contributiilor sociale datorate pe veniturile din salarii din 2020

In Monitorul Oficial nr. 1054 din 30 decembrie 2019 s-a publicat Legea nr. 263/2019 pentru modificarea Legii 227/2015 privind Codul Fiscal.

Potrivit noilor prevederi, incepand cu veniturile din salarii ale lunii ianuarie 2020, contributiile de asigurari sociale si de asigurari sociale de sanatate se vor datora la venitul brut realizat, corectat cu exceptiile prevazute expres in Codul Fiscal, si nu vor mai fi aplicate la valoarea salariului minim brut pe tara datorat in plata, in situatia in care venitul era sub valoarea salariului minim.

Astfel, daca pana acum la un venit brut de 1000 lei, costul total al angajatorului era de 1401 lei, reprezentand venitul realizat si contributiile datorate de angajator, incepand cu 2020, costul total se va diminua la 1023 lei.

Eliminarea suprataxarii contributiilor sociale 2020

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

  • chiorea bela 02 ian 2020 buna numele meu chiorean bela am doi intre tinere 2 si 5 ani si lucresc si sambata 8 ore ce  trabuie sa plateasca dublu si nu da nimic amesteca cu salarul meu am intre bati cu cat plateste osi ca 70  la suta si spune paca toate prosti ce nu intelec de loc daca maduc in concediul si asa 10 lei tichete de masa 
Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide