</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Drepturi de autor - cuantum indemnizatie crestere copil

Drepturi de autor 08 oct 2019
Buna ziua, as vrea sa stiu daca sunt salariata de 36 de luni iar in ultimele 7 luni am avut si venituri din drepturi de proprietate intelectuala, acestea fiind pe o perioada mai mica de 12 luni, se iau in considerare si aceste venituri in stabilirea cunatumului indemnizatiei?
Multumesc!
 • Dragos Serbanoiu 10 oct 2019 Multumesc frumos pentru raspuns!
 • Maria Ciudin 09 oct 2019

  Buna ziua,

  Pentru a beneficia de indemnizatia lunara pentru cresterea copilului este necesar sa fi realizat venituri supuse impozitului cel putin 12 luni in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului (venituri din salarii si asimilate salariilor, venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri din activitati independente, venituri din activitati agricole, silvicultura si piscicultura).

  In situatia in care au fost obtinute concomitent venituri supuse impozitului, de natura celor de mai sus, din mai multe surse se vor lua in calcul toate veniturile lunare incasate. Asadar, chiar daca nu ati obtinut venituri din drepturi de proprietate intelectuala in cele 12 luni, acestea se vor cumula cu veniturile salariale obtinute in cele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului si vor fi luate in considerare la calculul indemnizatiei.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro


Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide