</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Daca sunt studenta?

Venituri din alte surse 03 sept 2019
Sunt studenta si nu am fost angajata in ultimele 12 luni!
Singurul venit pe care l-am avut a fost bursa de merit de 700 de lei (obtinuta din octobrie 2018 pana in octombrie 2019).
Daca data estimata nasterii este martie 2020, voi primi sau nu indemnizatia?
 • Maria Ciudin 09 sept 2019

  Buna ziua,

  Potrivit Ordonantei de Urgenta nr. 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copilului, perioada in care o persoana frecventeaza fara intrerupere, cursurile de zi ale invatamantului universitar la nivelul studiilor universitare de licenta ori de master constituie perioada asimilata stagiuluide cotizare necesar pentru obtinerea indemnizatiei.

  Stagiul de cotizare pentru obtinerea indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului este de 12 luni in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului. Daca in aceasta perioada ati urmat cursuri universitare de zi (licenta, master) sau postuniversitare, puteti beneficia de concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copilului.

  La stabilirea indemnizatiei pentru cresterea copilului, se va lua in considerare ca baza de calcul salariul minim brut pe tara. 

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide