</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Daca devin administratorul firmei sotului, in locul lui, mai beneficiez de insertia la munca?

Venituri salariale 14 ian 2021
Am revenit la munca pe 1.12.2020, copilul face 2 ani pe 18.02.2020.Pt ca sotul sa beneficieze de 1 luna concediu crestere copil, ni s a spus ca trebuie sa nu mai fie administratorul firmei.Asa ca trebuie sa ma puna pe mine administrator, in loc de functionar administrativ.Imi afecteaza stimulentul?
  • Andreea Ionescu 18 ian 2021

    Buna ziua,

    Calitatea de administrator al firmei nu va afecteaza stimulentul de insertie. In perioada in care beneficiati se stimulentul de insertie puteti obtine venituri supuse impozitului pe venit din mai mutle surse.

    Insa, conform OUG 111/2010 si a Normei de punere in aplicarea acesteia, pe perioada in care cealalta persoana beneficiaza de dreptul la concediul propriu de crestere a copilului de cel putin o luna, dreptul celuilalt parinte la indemnizatia pentru cresterea copilului sau a stimulentrului de insertie se suspenda.

    In luna tatalui acesta va primi indemnizatia pentru cresterea copilului, iar stimulentul de insertie nu se va acorda.

  • Anne mary Cocarla 14 ian 2021 18.02 2021 copilul face 2 ani
Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide