</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Daca am lucrat doar 2 luni in Romania inaintea nasterii pot beneficia de indemnizatie copil?

Venituri salariale 23 iun 2021
Am lucrat 8 ani in strainatate si doar 3 luni in romania inainte sa nasc ,mi se pot cumula din strainatate veniturile celor 3 luni din romania pentru calcularea indemnizatiei de crestere copil,voi locui cu bebe in Romania si naste in Romania??multumesc­čÖĆ­čÖĆ
 • Calculator Venituri 24 iun 2021

  Buna ziua,

  O.U.G. nr. 111/2010 prevede ca in vederea acordarii indemnizatiei pentru cresterea copilului, persoanele care au realizat activitati profesionale in statele membre ale UE sau in alte state care aplica prevederile Regulamentului nr. 883/2004 al ┼či ale Regulamentului nr. 987/2009 beneficiaza de totalizarea perioadelor de activitate realizate in aceste state in condi┼úiile prevazute de acesta.

  Astfel, daca ati desfasurat activitati profesionale in alte state care aplica prevederile Regulamentului nr. 883/2004 al ┼či aleRegulamentului nr. 987/2009 si  puteti justifica acest lucru prin documente suport, ati beneficia in Romania de totalizarea perioadelor de activitate in scopul de a obtine  indemnizatia de crestere a copilului.  Veti putea indeplini astfel conditia referitoare la stagiul de cotizare.

  Cu titlu exemplificativ, printre documentele necesare s-ar putea numara: contractul individual de munca tradus si legalizat atestand perioada de activitate, certificat emis de autoritati privind impozitului datorat si platit in perioada de activitate de referinta etc. 

  Speram ca v-au fost utile informatiile primite.


  O zi frumoasa!

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide