</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Cum se calculeaza indemnizatia.

Venituri salariale 12 ian 2021
Buna seara.Daca am 2 joburi,la unul lucrez de 1 an si jumatate iar la celalalt de o luna,in momentul in care se calculeaza indemnizatia se pun si lunile de la al doilea job cu toate ca nu sunt 12?Se face un calcul total la ambele joburi sau mi se acorda doar pentru cel cu un an si jumatate?
 • Andreea Ionescu 18 ian 2021

  Buna ziua, 

  Intelegem ca va referiti la indemnizatia pentru crestereacopilului.

  Cuantumul indemnizatiei lunare este de 85% din media veniturilor nete realizate in ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului. Cuantumul minim al indemnizatiei lunare nu poate fi mai mic decat suma rezultata din aplicarea unui coeficient de multiplicare de 2,5 la valoarea indicatorului social de referinta, iar cuantumul maxim al acesteia nu poate depasi valoarea de 8.500 lei.

  Asadar, pentru calculul indemnizatiei se vor insuma toate veniturile impozabile obtinute in ultimele 12 luni (in baza ambelor contracte individuale de munca).

  Pentru a calcula indemnizatia puteti introduce in calculatorul nostru veniturile nete obtinute in ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului (incepand cu luna nasterii). 

  https://www.calculatorvenituri.ro/calculator-indemnizatie-crestere-copil

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide