</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

contrubutiile si impozitele unui PFA

Venituri salarii 04 ian 2019
Buna ziua

Cand se platesc contrubutiile dar si impozitele unui PFA, am infiintat un pfa in luna iunie, dar pana in momentul de fata nu am primit nici o instiintare de plata, spuneti-mi va rog cum ar trebui sa procedez pt a nu avea de suferit mai tarziu.
Multumesc mult, o zi buna !
 • Calculator Venituri 04 ian 2019

  Buna ziua,


  Pentru anul 2018 nu se mai emit decizii de impunere, obligatia calcularii si platii revine contribuabilului. Acestea se fac in baza declaratiei unice depuse, iar informatiile de plata sunt evidentiate in sectiunea "Sumar" din declaratie. Plata impozitului si contributiilor, daca este cazul, se face in contul unic deschis de catre Trezoreria Statului. Gasiti in articolul de mai jos un sumar al conturilor bancare:

  https://www.calculatorvenituri.ro/contributiile-sociale-si-impozitul-pe-venit-datorate-de-persoanele-fizice-se-vor-plati-intr-un-cont

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile. Daca aveti nevoie de ajutor in completarea declaratiei sau plata taxelor, va rugam sa ne trimiteti un e-mail.

  Echipa calculatorvenituri.ro


Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide