</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Concediu de odihna in timpul concediilor medicale

Venituri salariale 15 mai 2020
Daca din 4 octombrie 2019 pana la 01 mai 2020 am fost in concedii medicale si de sarcina si lauzie am dreptul la plata zilelor de concediu de odihna pentru aceste luni, odata cu suspendarea contractului de munca???
 • Andrei Ionita 20 mai 2020

  Buna ziua,

  Potrivit Codului Muncii, durata minima a concediului de odihna este de 20 de zile lucratoare pe an si se stabileste proportional cu perioada de activitate prestate.

  La stabilirea duratei concediului de odihna anual, perioadele de incapacitate temporara de munca si cele aferente concediului de maternitate, concediului de risc maternal si concediului pentru ingrijirea copilului bolnav se considera perioade de activitate prestata.

  De asemenea, daca incapacitatea temporara de munca sau concediului de maternitate, concediului de risc maternal ori concediului pentru ingrijirea copilului bolnav a survenit in timpul efectuarii concediului de odihna anual, acesta se intrerupe, urmand ca salariatul sa efectueze restul zilelor de concediu de odihna dupa ce au incetat situatiile mentionate, iar cand nu este posibil urmeaza ca zilele neefectuate de concediu de odihna sa fie reprogramate.

 • Rebeca Macovei 20 mai 2020

  Va rog, ajutati-ma cu un raspuns! Multumesc!


Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide