</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Concediu crestere copil

Venituri salariale 13 dec 2020
Buna seara! Sunt in Ccc , copilul implinind varsta de 2 ani pe 18 aprilie 2021. In timpul ccc firma unde lucram a falimentat eu avand contractul suspendat. Eu pana cand exact mai primesc indemnizatie avand in vedere ca nu mai am un loc de munca unde sa ma intorc? Eu raman cu CIM suspendat ?
  • Andreea Ionescu 21 dec 2020

    Buna seara, 

    Veti primi indemnizatia pentru cresterea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani (daca nu alegeti sa va intoarceti mai devreme in campul muncii si sa beneficiati de stimulentul de insertie). Contractul nu va ramane suspendat. In acest caz intervine dizolvarea societatii, care reprezinta o cauza de incetare de drept a contractului. Iar cauzele de incetare de drept prevaleaza celor de suspendare a contractului individual de munca. 

    (Pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa obtineti venituri supuse impozitului cu cel putin 60 de zile inaintea implinirii de catre copil a varstei de 2 ani. Stimulentul de insertie nu e conditionat de intoarcerea la acelasi angajator)

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide