</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Concediu crestere copil tata

Beneficii 14 oct 2019
Daca am data probabila a nasterii 27 octombrie, iar sotul implineste un an pe 20 noiembrie poate beneficia de concediul de crestere copil?
 • Maria Ciudin 28 oct 2019

  Buna ziua,

  Conditia necesara pentru a beneficia de concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului, impusa de Ordonanta de Urgenta nr. 111/2010, este indeplinirea stagiului de cotizare de cel putin 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului. 

  Asadar, pentru acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului este necesar ca persoana beneficiara sa fi obtinut venituri supuse impozitului cel putin 12 luni in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului (venituri din salarii si asimilate salariilor, venituri din activitati independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri din activitati agricole, silvicultura si piscicultura). Mentionam ca nu este obligatoriu ca stagiul de cotizare sa fie realizat din 12 luni consecutive, fiind suficiente 12 luni succesive in care au fost obtinute venituri impozabile. 

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro 


Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide