</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Cod caen testare software

PFA 03 sept 2019
Buna ziua.
As dori sa stiu daca ma pot incadra la pfa cu sistem de norma de venit, in speta CAEN 6202 si 6203, daca voi testa (manual si automat) un produs software. Codul pe care il voi scrie nu intra in productie, are rolul doar de a ajuta in a testa produsul.
Multumesc.
 • Maria Ciudin 09 sept 2019

  Buna ziua,

  Prin intermediul Ordinului nr. 925/2017 se stabilesc care sunt codurile CAEN ale activitatilor pentru care se poate calcula venitul net anual in baza de norma de venit.

  Potrivit acestuia, codurile CAEN 6202 (activitati de consultanta in tehnologia informatiei), respectiv 6203 (activitati de management al mijloacelor de calcul) fac parte din categoria serviciilor executate in domeniul informaticii, altele decat cele care genereaza drepturi de autor sau drepturi conexe drepturilor de autor, iar veniturile obtinute se impoziteaza pe baza normelor de venit.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide