</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Ce declaratie fiscala depune societatea a.i. sa se faca imperecherea venit-CNP ?

Drepturi de autor 15 mai 2018
Sunt salariat(la o alta soc)si am un ctr DDA cu val bruta 22.000 lei specificatia ca imp e final si se retine la sursa.Ce delcaratie trebuie sa depuna societatea a.i. venitul meu sa apara la ANAF pe CNP ?Mi-e putin neclar acest lucru... Daca se depune D100,cnp-ul meu nu apare nicaieri.
 • Calculator Venituri 25 sept 2018

  Buna George,


  Uite aici ultima modificare pentru indemnizatia pentru cresterea copilului in cazul in care se obtin venituri din drepturi de autor.

  https://www.calculatorvenituri.ro/veniturile-din-drepturi-de-proprietate-intelectuala-vor-fi-luate-in-calcul-la-stabilirea-indemnizat  Multumim,

  Echipa calculatorvenituri.ro

 • Calculator Venituri 23 mai 2018

  Buna George,

  Formularul 112 actualizat a fost publicat azi pe site-ul ANAF, astfel, declararea se va putea face corect pentru veniturile lunii aprilie 2018.

  https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Declaratii_R/112.html

   Pentru orice alte detalii, ne poti contacta cu incredere!
   
 • Calculator Venituri 22 mai 2018

  Da, intr-adevar nici declaratia 112 si nici fomularul 100 nu sunt actualizate inca. Procesul este anevoios si dureaza destul de mult dupa publicarea actelor normative ce modifica structura acestora.

  Baza legala pentru retinerea la sursa exista, doar ca practic nu este inca pus la dispozitie instrumentul prin care sa se poata declara. Totusi, avand invedere ca noile prevederi se aplica deja, tratamentul fiscal (retinerea la sursa) si modalitatea de declarare ar trebui respectate. Daca formularele nu vor fi actualizate pana la finalul acestei saptamani, parerea noastra este ca vor trebui facute declaratii rectificative pentru a reflecta corect sumele.


 • George Ion 21 mai 2018

  Va multumesc frumos pentru raspuns , insa in declaratia 112 (actualizata la 03.05.2018) nu gasesc in sectiunea C tipul de asigurat aferent venituri din drepturi de proprietate intelectuala... E un haos total. Contabila vrea sa mi-l declare in D100 (unde culmea , inca apare categoria asta de creanta (611-impozit pe venit drepturi proprietate intelectuala)  , desi in OUG 18 scrie clar ca e obligaoriu sa se retina la sursa ) si apoi sa depun eu declaratia Unica pana in martie 2018...

  Am sunat pana si la IT-ul ANAF-ului si mi-au spus ca se va actualiza la inceputul acestei saptamani declaratia D112 . Acum sper ca au inteles ce am intrebat ... sa nu raspunda la fel la toate intrebarile pe care le primesc.
Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide
Inchide