</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Cat trebuie sa castiga pe luna din chirii ca sa primesti indemnizatie de crestere copil?

Venituri salariale 12 nov 2019
 • Maria Ciudin 19 nov 2019

  Buna ziua,

  Conform Ordonantei de Urgenta nr. 111/2010, veniturile din cedarea folosintei bunurilor (chirii) nu sunt luate in considerare la calculul indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului. Pot beneficia de concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copilului persoanele care, timp de 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului, au realizat venituri din salarii si asimilate salariilor, venituri din activitati independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri din activitati agricole, silvicultura si piscicultura.

  Doar in situatia in care persoana are in derulare un numar de cel putin 5 contracte de inchiriere pe parcursul unui an calendaristic, potrivit Codului Fiscal, aceste venituri se vor incadra in categoria veniturilor din activitati independente, care se vor lua in considerare la calculul indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

  • Maria Ciudin 19 nov 2019

   Buna ziua,

   Veniturile din cedarea folosintei bunurilor nu sunt luate in considerare la calculul indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului.

   Asadar, indiferent de suma obtinuta cu titlu de chirie, nu va fi afectata indemnizatia lunara pentru cresterea copilului.

   Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

   O zi frumoasa in continuare,

   Echipa calculatorvenituri.ro


Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide