</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Cat primesti indemnizatie crestere copil la un salariu de 3000 lei pe luna .?

Venituri salariale 17 iun 2021
Cat iei o indemnizatie crestere copil la un salariu de 3000 de lei pe luna domeniul constructiilor
 • Calculator Venituri 18 iun 2021

  Buna ziua,

  Ordonanta de Urgenta nr. 111/2010 prevede faptul ca pot beneficia de concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copilului persoanele care, timp de 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului, au obtinut venituri din salarii si asimilate salariilor, venituri din activitati independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri activitati agricole, silvicultura si piscicultura.

  Asadar, pentru obtinerea indemnizatiei este necesara indeplinirea stagiului de cotizare de 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului.

  Indemnizatia pentru cresterea copilului se calculeaza prin aplicarea cotei de 85% asupra bazei de calcul determinata ca media veniturilor lunare nete realizate in ultimele 12 luni din ultimele 24 de luni anterioare datei nasterii copilului. Daca din calcul rezulta un cuantum mai mic de 1250 lei, se va acorda automat valoarea indemnizatiei de 1250 lei. Totodata, in calculul indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului va fi inclus si cuantumul indemnizatiei de maternitate.

  Pentru mai multe detalii va recomand acest calculator: https://www.calculatorvenituri.ro/calculator-indemnizatie-crestere-copil


  O zi frumoasa!

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide