</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Castigul salarial mediu brut in anul 2021

Castigul salarial mediu brut in anul 2021

Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2021 a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 283 din 9 martie 2021.

Printre altele, aceasta stabileste si castigul salarial mediu brututilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2021 la valoarea de de 5.380 lei.

Castigul salarial mediu brut scade astfel cu 49 de lei, fata de valoarea anului 2020 de 5.429 de lei.

Castigul salarial mediu brut influenteaza in mod direct cuantumul ajutorului de deces. Cuantumul ajutorului de decese stabileste, conform actului normativ, in cazul:

a) asiguratului sau pensionarului, la 5.380 lei;

b) unui membru de familie al asiguratului sau al pensionarului, la 2.690 lei.

Sursa foto: pixabay.com

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide