</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Care este suma finala pe care o primesc?

Venituri salariale 28 nov 2019
Am un salariu brut lunar de 9577 lei, adica 114924 lei pe an. Calculatorul spune ca indeminzatia va fi 8100 lei. La acesta suma aplic procentul de 85%, ceea ce inseamna ca indemnizatia neta pe care o voi primi este 6800?
De asemenea, se iau in calcul bonurile de masa si primele? Multumesc!

 • Maria Ciudin 28 nov 2019

  Buna ziua,

  Cuantumul indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului se calculeaza prin aplicarea cotei de 85% asupra bazei de calcul determinata ca media veniturilor lunare nete obtinute in ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului. 

  Astfel, in aplicatie trebuie introdus salariul net aferent perioadei de stagiu. Pentru un venit brut lunar de 9577 lei, salariul net aferent va fi 5602 lei, iar valoarea finala a indemnizatiei este 4762 lei. Asupra cuantumului indemnizatiei calculat de aplicatie nu se va mai aplica procentul de 85%, fiind aplicat automat de aplicatie. 

  Totodata, in cuantumul veniturilor lunare nete sunt incluse si tichetele de masa si bonusurile cu caracter permanent, conform prevederilor Codului Fiscal (venituri din salarii si asimilate salariilor).

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide