</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

calculator indemnizatie crestere copil

Concedii 09 oct 2019
calculatorul indemnizatie crestere copil NU functioneaza ...
am introdus doua sume diferite si imi da aceeasi suma ca indemnizatie ...
 • Maria Ciudin 09 oct 2019

  Buna ziua,

  Suma care trebuie introdusa in calculatorul indemnizatiei pentru cresterea copilului este venitul net obtinut in ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului (venit net * 12 luni). 

  Ulterior, calculatorul stabileste media lunara de venit (venit net/12 luni), iar formula finala pe baza careia se calculeaza indemnizatia este medie lunara venit * 85% (cota prevazuta de Ordonanta de Urgenta nr. 111/2010 aplicata asupra bazei de calcul). 

  Indemnizatia pentru cresterea copilului are o limita minima de 1250 lei (2,5*Indicatorul social de referinta in valoare de 500 lei). In situatia in care nu ati realizat inmultirea venitului net cu cele 12 luni, in urma calculului, indemnizatia s-a situat sub pragul minim de 1250 lei si a fost ajustata in mod automat pentru a se conforma prevederii legale care impune acest prag. 

  Pentru mai multe detalii, puteti accesa calculatorul avansat al indemnizatiei pentru cresterea copilului, care va permite sa precizati venitul net pentru fiecare dintre cele 12 luni. Totodata, puteti afisa formulele utilizate de aplicatie, pentru clarificari suplimentare: https://www.calculatorvenituri.ro/#calculavansat

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro


Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide