</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

calculare vanzari actiuni straine

Venituri salariale 12 feb 2020
cum calculez plata impozitului pe venit din vanzarea de actiuni straine in euro/dolari etc? ca banuiesc ca plata de taxe pe venit de 10% din vanzarea acestor actiuni straine se face tot in lei
 • Cosmin Andrei Martac 14 feb 2020 la ce va referiti cand spuneti ,,valabil pentru ziua  determinarii castigului” ? adica in a carui zile a cursului de schimb valutar calculez, in ziua vanzarii actiunilor, in ziua in care schimb dolarii in lei sau cand ?
 • Rares Popescu 12 feb 2020

  Buna ziua! In aceasta situatie trebuie depusa Declaratia Unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice. Impozitul aferent veniturilor din investitii se plateste in moneda nationala.

  Astfel, in cazul transferului titlurilor de valoare exprimate in valuta, cursul de schimb valutar utilizat in vederea determinarii castigului si a impozitului aferent este cursul de schimb valutar comunicat de Banca Nationala a Romaniei, valabil pentru ziua determinarii castigului. 

  • Cosmin Andrei Martac 17 feb 2020

   la ce va referiti cand spuneti ,,valabil pentru ziua  determinarii castigului” ? adica in a carui zile a cursului de schimb valutar calculez, in ziua vanzarii actiunilor, in ziua in care schimb dolarii in lei sau cand ?

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide