</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

calculare indemnizatie

Venituri salariale 02 oct 2019
Buna ziua,

in anul 2019 am realizat venituri din drepturi de autor in suma de 83.000 lei net (88.298 lei brut- impozit retinut la sursa). Imi puteti spune va rog care este baza de calcul a indemnizatiei pentru crestere copil?
 • Maria Ciudin 07 oct 2019

  Buna ziua,

  Stagiul de cotizare necesar pentru a putea beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului este de cel putin 12 luni in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului.

  Asadar, daca ati obtinut venituri supuse impozitului in aceasta perioada (venituri din salarii si asimilate salariilor, venituri din activitati independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuala – drepturi de autor, venituri din activitati agricole, silvicultura si piscicultura) veti putea beneficia de indemnizatie.

  Aceasta se calculeaza prin aplicarea cotei de 85% asupra bazei de calcul constituita din media veniturilor lunare nete obtinute in ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului. In acest sens, echipa calculatorvenituri.ro a dezvoltat un calculator pe baza caruia puteti calcula cuantumul indemnizatiei si pe care il puteti consulta gratuit aici: https://www.calculatorvenituri.ro/#calculator-indemnizatie-crestere-copil

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide