</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Calcul risc maternal

Venituri salariale 26 nov 2021
Dupa concediu crestere copil am fost 7 zile lucratore in concediu odihna cu salariu brut 3459 dupa care pe data de 7 octombrie am intrat in concediu risc. Indemnizatia mea de cc a fost de 7809 lei. Ultima indemn am incasat-o pe 6.10. Pe 27 oct am primit 41.500 lei, iar pe 27 noi 5400 ron. E ok?
 • Calculator Venituri 02 dec 2021

  Buna ziua,

  Pentru perioada concediului de odihna salariatul beneficiaza de o indemnizatie de concediu, care nu poate fi mai mica decat salariul de baza, indemnizatiile si sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectiva, prevazute in CIM. Indemnizatia de concediu de odihna reprezinta media zilnica a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei in care este efectuat concediul, multiplicata cu numarul de zile de concediu.

  Cuantumul brut al indemnizatiei de risc maternal este 75% din baza de calcul, deci 75% din totalul veniturilor brute din ultimele 6 luni/total zile lucrate in ultimele 6 luni.

  In situatia dumneavoastra s-a luat in calcul venitul primit in perioada de concediu de crestere copil. 

  Speram ca va sunt de folos informatiile transmise!

  O zi placuta!

  Echipa calculatorvenituri.ro
Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide