</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Calcul indemnizatie

Venituri salariale 09 feb 2022
Buna seara!Sotia mea urmeaza sa nasca in luna aprilie anul acesta.Eu am un PFA.Si urmeaza sa intru eu in CCC.Anul trecut am obtinut venituri de aproximativ 27000 ron minus 3000 cheltuieli adica 24000 ron
net.Anul acesta estimez venit 24000 ron net pana la 1 mai.ce indemnizatie credeti ca as lua?
 • Calculator Venituri 11 feb 2022

  Conform Ordonantei de Urgenta nr. 111/2010, pot beneficia deconcediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copilului persoanele care,timp de 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului, auobtinut venituri din salarii si asimilate salariilor, venituri din activitatiindependente, venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri dinactivitati agricole, silvicultura si piscicultura.

   

  Asadar, pentru a obtine concediul si indemnizatia lunarapentru cresterea copilului trebuie sa indepliniti stagiul de cotizare de 12luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului, indiferent daca atidesfasurat activitatea la un singur angajator sau la mai multi angajatori. Nueste obligatoriu ca cele 12 luni sa fie consecutive, este suficient ca ele safie succesive daca realizarea de venituri s-a produs cu intreruperi. Se vorcumula toate lunile lucrate, astfel incat sa rezulte stagiul de cotizare de 12luni.

  Indemnizatia lunara pentru cresterea copilului se calculeazaprin aplicarea cotei de 85% asupra bazei de calcul determinata ca mediaveniturilor nete lunare realizate in cele 12 luni de stagiu de cotizare.


  Puteti accesa calculatorul pentru concediu de crestere copil pentru a calcula indemnizatia. 

  Speram ca va sunt de folos informatiile transmise!


  O zi placuta!

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide