</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine ca nu imi dau seama cum sa calculez.In contractul aditional scrie salariu brut 2500 lei.

Venituri salariale 26 feb 2021
Pe fiecare luna primesc fluturasi in care brutul oscileaza intre 2400 si 2600 lei in care cuprindea si valoarea bonurilor de masa,de la 1 februarie cand am ramas acasa nu mi sa mai dat bonuri si pe fluturas brutul a fost de 2000 lei iar bani in mana mi-a dat 1500 lei si scrie ca 500 lei CAS este ok?
 • Alina Chirila 02 mar 2021

  Buna ziua,

  Pentru a analiza in continuare situatia, va rugam sa ne spuneti care este motivul pentru care nu ati mai prestat activitate in luna februarie. 

  Este vorba despre un concediu medical? Daca da, va rugam sa ne specificati despre ce tip de concediu medical este vorba. De asemenea, pentru a calcula valoarea exacta a indemnizatiei, avem nevoie sa ne precizati care sunt veniturile brute realizate in ultimele 6 luni si care este numarul de zile de concediu medical. (Precizam ca aceste date ne sunt necesare pentru a calcula media veniturilor din ultimele 6 luni, la care se aplica procentul aferent tipului de concediu medical pe care ni-l veti comunica).

  Daca nu ati prestat activitate din alt motiv, va rugam sa ne specificati care este, pentru a putea reveni cu mai multe informatii.

  Multumim, 

  Echipa calculatorvenituri.ro
Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide