</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Buna ziua,daca am PFA de anul acesta,mai pot face o solicitare pentru a primii banii pe timpul pandemiei?

Venituri salariale 03 mar 2021
 • Calculator Venituri 17 mar 2021

  Buna ziua,

  Potrivit art. XV din OUG 30/2020, profesionistii care intrerup activitatea ca urmare a  efectelor coronavirusului SARS-CoV-2,  beneficiaza, din bugetul de stat, in baza declaratiei pepropria raspundere, de o indemnizatie lunara de 75% din castigul salarial mediubrut prevazut de Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul2020 nr. 6/2020. Masura a fost prelungita pana la data de 30 iunie 2021, pentru toate domeniile de activitate prevazute de Legea nr. 55/2020privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei deCOVID-19, cu modificarile si completarile ulterioare, adica cele afectate de restrictiile in vigoare.

  Astfel, daca va desfasurati activitatea intr-un domeniu afectat de restrictiile in vigoare (de ex. HORECA), puteti suspenda activitatea PFA si beneficia de subventia acordata de autoritati, pe perioada suspendarii activitatii.

   

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

   

  O zi frumoasa,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide