</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Buna ziua!

Venituri salariale 16 sept 2019
Daca mi se cere adeverinta de venit pe ultimele 3 luni (iulie-septembrie), aceasta contine ce am incasat efectiv in fiecare luna?Daca am lucrat de la jumatatea lunii iulie, pana la jumatatea lui sept, iar salariul pentru septembrie il voi incasa practic in octombrie, acesta se va lua in considerare?
 • Maria Ciudin 16 sept 2019

  Buna ziua,

  Formularul „Adeverinta de venit“ reprezinta documentul prin care se atesta veniturile realizate de persoanele fizice, in cursul unui an fiscal, existente in evidenta fiscala.

  Adeverinta cuprinde veniturile incasate in fiecare luna, conform contractului individual de munca, si se completeaza de platitorul de venit (angajator). Daca vi s-a solicitat adeverinta de venit pentru lunile iulie-septembrie, atunci se va mentiona venitul de care urmeaza sa beneficiati pentru activitatea desfasurata in luna septembrie, asa cum este stabilit in contractul individual de munca, chiar daca il veti incasa efectiv in luna octombrie.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

  • Maria Ciudin 16 sept 2019

   Buna ziua,

   Intr-adevar, pe adeverinta de venit va fi trecut venitul net incasat efectiv de dumneavoastra in luna respectiva.

   Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

   O zi frumoasa in continuare,

   Echipa calculatorvenituri.ro

 • aliona dragomir 31 mar 2020

  Buna ziua. Am lucrat pana pe 25 martie 2020 . Am scris cerere de desfacere a contractului de munca. As putea sa dau  la somaj tehnic. 

  Multumesc.
Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide