</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Buna ziua! Sunt asistenta medicala comunitara,angajata Primariei. Am facut 3 ani de vechime in ianuarie, si nu mi sa schimbat gradatia 1.

Venituri salariale 18 mai 2020
De luna asta mia schimbat gradatia la cererea mea, pentru ca ei nu stiau. Pe lunile din urma mai primesc banii inapoi? Multumesc
  • Rares Popescu 21 mai 2020

    Buna ziua,

    Conform art. 10 din Legea nr. 157/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, gradatia obtinuta se acorda cu incepere de la data de 1 a lunii urmatoare celei in care s-au indeplinit conditiile de acordare. Astfel, daca ati indeplinit conditiile in ianuarie, gradatia se acorda incepand cu data de 1 a lunii februarie.

    Legislatia nu interzice angajatorului sa isi indeplineasca de bunavoie obligatia neindeplinita la termenul scadent. In situatia in care angajatorul nu face acest lucru, potrivit Codului Muncii se naste dreptul salariatul de a solicita in instanta plata drepturilor salariale neacordate, precum si plata daunelor rezultate din neexecutarea acestei obligatii, termen care se prescrie in 3 ani de la data nasterii drepturilor.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide