</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Buna ziua! Daca sunt licentiat in comert si lucrez ca si agent de vanzari, care ar trebui sa fie salariul minim 2080 lei sau 2350 lei?

Venituri salarii 08 ian 2019
 • Calculator Venituri 08 ian 2019

  Buna ziua,

  Pentru a beneficia de salariul minim de 2.350 lei, salariatii trebuie sa indeplineasca 2 conditii cumulativ: sa fie incadrati pe o functie ce necesita studii superioare si sa aiba vechime intr-o functie ce necesita studii superioare de cel putin 1 an.

  Conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania, functia de agent vanzari (COD COR 332203) nu necesita studii superioare, prin urmare, nu ar beneficia de salariul minim majorat. Mai mult, nici in standardele ocupationale aprobate de Autoritatea Nationala pentru calificari nu se precizeaza necesitatea studiilor superioare pentru ocuparea functiei de agent vanzari. 

  Astfel, consideram ca pentru aceasta ocupatie prima conditie nu este indeplinita, prin urmare, salariul minim aplicabil este de 2.080 lei. 

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.


  O zi frumoasa, 

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide