</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Buna seara. Daca am lucrat in strainatate ( Franta) 1 an si 6 luni apoi in Romania 1 luna jumatate pot beneficia de indemnizatie crestere ?

Venituri salariale 03 nov 2021
 • Calculator Venituri 05 nov 2021

  Conform Ordonantei de Urgenta nr. 111/2010 coroborata cu Regulamentul european nr. 883/2004, pot beneficia de concediul si indemnizatia lunara in Romania persoanele care au desfasurat activitate profesionala pe teritoriul Romaniei o perioada de dinaintea nasterii copilului. Astfel, daca activitatea a fost desfasurata doar intr-un stat membru al Uniunii Europene, Spatiului Economic European sau Elvetia, persoana nu poate beneficia de aceste drepturi in Romania, indiferent de locul nasterii.

  Doar daca persoana a desfasurat o perioada de dinaintea nasterii copilului activitate profesionala in Romania, poate beneficia de concediul si indemnizatia lunara in tara. Stagiul de cotizare este de 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului. In Romania trebuie sa fi fost obtinute venituri o perioada din aceste 12 luni, inaintea nasterii copilului.

  Totodata, persoana trebuie sa locuiasca in Romania impreuna cu copilul pentru care se solicita drepturile si sa se ocupe de cresterea si ingrijirea acestuia. 


  Speram ca va sunt de folos informatiile transmise!


  O zi placuta!

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide