</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

buna seara cat ar trebui sa primesc indemnizatia pentru crestere a copiluluidaca in ultimele 12 luni am avut salariu net peste 2500 ron

Venituri salariale 17 mar 2021
tocmai am primin cuponul de indemnizatie si sunt incadrat cu ,minim 1250
mentionez ca am lucrat la digi si am avut salariu si 2800,3000,3200 in ultimele 3 luni inaintea nasterii copilului
multumesc
 • Calculator Venituri 24 mar 2021

  Buna ziua,

  Conform prevederilor OUG 111/2010, persoanele care, in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului, au realizat timp de cel putin 12 luni venituri din salarii sia similate salariilor, venituri din activitati independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri din activitati agricole, silvicultura si piscicultura, supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, denumite in continuare venituri supuse impozitului, beneficiaza de concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani, in cazul copilului cu handicap, precum si de o indemnizatie lunara.

  Cuantumul indemnizatiei lunare este de 85% din media veniturilor nete realizate in ultimele 12 luni dinultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului. Cuantumul minim al indemnizatiei lunare nu poate fi mai mic decat suma rezultata din aplicarea unui coeficient de multiplicare de 2,5 la valoarea indicatorului social de referinta, adica o valoare minima de 1250 lei, iar cuantumul maxim al acesteia nu poate depasi valoarea de 8.500 lei.

  Este posibil ca veniturile obtinute de dumneavoastra sa nu fi fost impozabile si de aceea nu au fost luate in calcul de catre Agentia pentru prestatii sociale in determinarea valorii indemnizatiei. Va sugeram sa solicitati angajatorului adeverinta de venit si ulterior sa cereti lamuriri din partea platitorului de indemizatii (Agentia pentru prestatii sociale sau primaria).

  Va invitam sa va determinati valoarea exacta a indemnizatiei folosind calculatorul nostru,

  https://www.calculatorvenituri.ro/#calculator-indemnizatie-crestere-copil

  O zi frumoasa,

  Echipa calculatorvenituri.ro 

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide