</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Au inceput platile catre angajatori pentru decontarea a 41,5% din salariile angajatilor reveniti din somaj tehnic.

Au inceput platile catre angajatori pentru decontarea a 41,5% din salariile angajatilor reveniti din somaj tehnic.

Conform unui anunt al ministrului muncii, Violeta Alexandru, postat pe retelele de socializare, de astazi, 24.08.2020, se incep primele plati catre angajatori pentru decontarea a 41,5% din salariile lucratorilor reveniti din somaj tehnic.

Este vorba despre banii ceruti de angajatori, in sistem decont, pentru salariile platite in luna iunie 2020 si pentru care s-au depus cereri in iulie 2020.

De altfel, ministrul a atras atentia si asupra greselilor facute de angajatori la transmiterea documentatiei necesare pentru accesarea acestei masuri de sprijin. Cu titlu exemplificativ, a mentionat ca in municipiul Bucuresti doar 30% dintre solicitari au fost corect depuse.

Citeste aici care sunt documentele necesare pentru decontarea sumei de 41,5% din salariul angajatilor si care este procedura de depunere a acestora.

Sursa foto: unsplash.com

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide