</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Au fost publicate modelele de documente pentru decontarea indemnizatiei de somaj tehnic

Au fost publicate modelele de documente pentru decontarea indemnizatiei de somaj tehnic

ÎnMonitorul OficialParteaI, nr. 1001/20.10.2021, a fost publicat Ordinul nr.947/2021privind aprobarea modelului documentelor prevăzute la art. 2 alin. (1) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 111/2021 pentru stabilirea unor măsuri de protecție socială a angajaților și a altor categorii profesionale în contextul interzicerii, suspendării ori limitării activităților economice, determinate de situația epidemiologică generată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2.

Se aprobă astfel prin prezentul ordin modelele cererilor și declarației pe propria răspundere și a listei pe care trebuie să le trimită firmele agențiilor de muncă pentru decontările în cele două situații de șomaj tehnic acoperite de OUG nr. 111/2021.

Ordinul conține două anexe, cu două tipuri diferite de documente pentru cele două situații de șomaj tehnic decontat de la bugetul de stat pe care le putem avea.

Șomaj tehnic de carebeneficiază salariații angajatorilor pe perioada întreruperii activității , total sau parțial sau șomaj tehnic pentru salariații a căror activitate a fost suspendată că urmare a anchetei epidemiologice efectuate de direcțiile de sănătate publică județene, respectiv a municipiului București.

Anexa 1

Anexa 2

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide