</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Angajatorii pot declara locurile de munca vacante prin Platforma Servicii Online Angajatori pusa la dispozitie de ANOFM

by Alina Chirila , 20 ian 2021 Legislatia muncii
Angajatorii pot declara locurile de munca vacante prin Platforma Servicii Online Angajatori pusa la dispozitie de ANOFM

Angajatorii au, conform articolului 10 din Legea nr. 76/2002, obligatia sa comunice agentiilor pentru ocuparea fortei de munca judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, in caror raza isi au sediul, respectiv domiciliul, toate locurile de munca vacante, in termen de 5 zile lucratoare de la vacantarea acestora.

In vederea indeplinirii acestei obligatii legale, angajatorii pot utiliza Platforma Servicii Online Angajatori pusa la dispozitie de ANOFM pentru accesarea aplicatiei S.E.M.M. Sistemul Electronic de Mediere a Muncii. Prin intermediul acesteia pot fi declarate locurile de munca vacante.

De asemenea, platforma poate fi utilizata si pentru accesarea Registrului electronic de evidenţa a contractelor de Internship,in conformitate cu Legea Nr. 176/2018.

Citeste aici mai multe despre contractul de internship.

Conform Legii nr. 176/2018, organizatia-gazda are obligatia completarii si transmiterii datelor si informatiilor din contractul de internship, cel tarziu in ultima zi lucratoare anterioara inceperii activitatii in cadrul programului de internship, in registrul de evidenta a contractelor de internship, infiintat de agentia judeteana pentru ocuparea fortei de munca sau a municipiului Bucuresti, in a carei raza teritoriala aceasta isi desfasoara activitatea, tinut in forma electronica. Accesul organizatiei-gazda la registrul electronic de evidenta se face pe baza de parola proprie, utilizata cu titlu gratuit.

Platforma poate fi accesata aici, impreuna cu instructiunile de utilizare.

Pentru buna functionare a aplicatiei, reprezentantii ANOFM recomanda utilizarea browserului Mozilla Firefox.

Sursa foto: pixabay.com

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide